петък, 2 юни 2017 г.

Вчера са били зверски пребити двамата роми показали среден пръст пред паметника на Васил Левски. Побоя се е случил на паркинг в бургаски квартал. Очевидец твърди в Facebook, че е разпознал единият от пребитите, като го е разпознал по снимката с която лъсна в Facebook пише spodeli.eu

Според очевидеца единият от пребитите е бил съобщи във "Фейсбук", че е разпознал единия пострадал. Според него това е Емил Красимиров от гр. Камено, който преди две седмици стана популярен заедно с приятелят си Чоко Лайфа със снимката на която показваха среден пръст на Апостола.

Очевидеца разказва, че четирима мъже с маски и качулки са причакали двете си жертви в района на паркинга и когато са приближили автомобила, в който са щели да се качат и потеглят, четиримата са ги нападнали с бухалки, палки и боксове.

Според очевидеца целта на покушението е бил Емил. Приятелят му се е отървал едва с няколко удара, но Емил е бил бит зверски от четиримата. Все още няма информация за състоянието му.

Преди това във "Фейсбук" имаше призив към потребители, които знаят адреса на извършителите на гаврата с Апостола, да го публикуват.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта