сряда, 4 октомври 2017 г.

Уникална случка се разигра на столична бензиностанция. Видеото, което бе споделено във Фейсбук, не уточнява къде точно се е разиграла дебилната история, но това определено остава на заден план. По-важна е наглостта на младо момче, което рискува не само своя живот, но и този на всички други, които са на бензиностанцията.

От кадрите се вижда как момче с шапка слиза от пернишки опел, пушейки цигара. Чакайки шофьора да плати той стои с фаса си до колата, но и в непосредствена близост до бензиновата колонка.

На всички е ясно, че подобно поведение е строго забранено в обекти като този, но явно келешът е решил, че той може да си го позволи.

Това обаче видимо вбесява мъж, който най-вероятно е служител в обекта, и решава да му даде урок по уникален начин.

Мъжът, облечен с червена тениска, се приближава съвсем спокойно до пушещия младеж и го напръсква с пожарогасител.

Всички свидетели на случилото се остават безмълвни, но във Фейсбук, където видеото е споделено със заглавието "На бензиностанция не се пуши!", завря от негативни коментари.

"Малък боклук. Голям гъзар, страшен мъж. Трябваше да се взриви и после в затворен ковчег да го погребват или в найлоново пликче, зависи колко намерят от него. Лешпер", пише възмутен мъж.

"Евала на човека. Къде е тая бензиностанция да отида да му стисна ръката. Така му се пада на келешчето", споделя пък жена.
А как точно се е разиграла случката може да видите във видеото:



Източник:trafficnews
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта