неделя, 15 октомври 2017 г.

Небето (защитният покров над Земята). Отваря се небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез небесните знаци, пише астрологът Ивелина Пенчева в новия си хороскоп. Да се съблюдават правилата за общуване, добавя тя.


„Дръжте се така, сякаш сте под контрола на 1000 очи, тъй като в този ден сте под контрола на Небето. Препоръчва се повече време да се прекара на открит въздух и разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. Бъдете пасивни, естествени“, съветва астрологът.

„Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Не се препоръчва да се спускате под земята и в шахти, тунели, да копаете земята, гробове. Избягвайте сексуалните контакти. Не трябва да лъжете и да пушите в този ден, както нито да се бръснете, нито да се подстригвате. Противопоказна е измяната. Спете при вдигнати завеси“, добавя Ивелина Пенчева

„Храната трябва да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка. Цветове на деня пък са светло синьо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове. Жените да не използват козметика“, предупреждава астрологът.

Източник:pik.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта