вторник, 3 октомври 2017 г.

Една млада и  много красива дама признава, че е нимфоманка и не може да живее, без някой да й „размърда бакенбардите“ поне веднъж на ден. Тя започва своята история по следния начин...

„Във всеки момент от живота имах по петима мъже, които по всяко време мога да призова за с*кс. Но въпреки тях търсех още. Това, че бях страхотна в леглото, беше най-добрата ми черта. В този момент се чувствах ценна“, разказва Сеид пред kurir.mk, цитирани от „Струма.ком“.

На 13 години загубих девствеността и забременях. На 14 години не бях готова да бъда майка, но родих и за детето се грижеше моята баба.

На 17 станах зависима от мъж, който е постоянно над мен, можех постоянно да правя секс. Тогава срещнах Паул – момче, с което редовно спях и за времето, в което бях сама, той беше тук. Отново забременях и родих син. Но неговата грижовност не бе достатъчна и отново започнах да изневерявам. Забременях и трети път, но избрах да направя аборт.

На 19 вече бях спала с 40 мъже, а животът ми вървеше към гибел. Два пъти абортирах, имах няколко инфекции и семейни проблеми.До 22 вече два пъти бях се разболявала от хламидии, но всяка нощ бях в търсене на нова плячка.

На 26 отново забременях, пих малко повече, отколкото трябва и се озовах в леглото с непознат мъж. И тогава абортирах.

В 30 най-накрая потърсих професионална помощ и тръгнах на консултации. Това ми помогна много и вече 6 години аз помагам на хората, които се намират в такова състояние.

„Сега съм горда със себе си. Програмата, която изпълнявам, ме научи да разпознавам признаците, които ме караха отново да се върна към старото си „хоби“. Не планирам с никого да спя още дълго време, но ако намеря някой, който ще ме „изпълни“ и с когото ще мога да усетя истинската любов, защо не? Сега най-накрая се освободих от зависимостта, не искам да започне всичко отначало“, казва тя.

*В статията е използвана илюстративна снимка от интернет

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта