събота, 16 декември 2017 г.

Известно време преди да родя, със съпруга ми решихме да наемем бавачка. Имаме семеен бизнес, постоянно сме в движение и трудно бих обръщала внимание на детето си. Месец след като родих, наех младо момиче, с което се запознах в социалните мрежи. Ирина идваше от дълбоката провинция и се нуждаеше от работа. Поканих я на кафе, поговорихме, и ми се стори подходяща за длъжността. Момичето спомена, че има по - малки братя и сестри, така че не би имала трудности в работата си. Обстоятелството, че беше едва на 18 години, възраст, в която лесно се общува, много ми допадна.

Ирина нямаше квартира, затова я поканихме да живее у дома. Освен добър служител, бавачката ни беше много красива: големи сини очи, тънка талия, нежен глас. В интерес на истината аз също не изглеждам зле, а и двете имаме само 10 години разлика във възрастта. За съжаление не подозирах, че това мило момиче ще се окаже истинска мръсница.

Очарована от миловидния вид на Ирина, не обръщах внимание на странното поведение на съпруга ми. Досега Иван нямаше здравословни проблеми, но година след като родих, той внезапно започна да страда от главоболие. Тръгваше си рано от работа, оправдавайки се, че му е зле и ще работи вкъщи. По - късно разбрах, че двамата с бавачката си спретвали сексуални игрички, докато детето спи в кошарата си.

А аз имах огромно доверие на Ирина. Правех й дребни подаръци, канех я да закусваме заедно, споделях проблемите си с нея, а тя зад гърба ми станала любовница на мъжа ми. Един ден се прибрах от работа и видях, че Иван си събира багажа. Без обяснение, без покаяние, той просто заяви, че е купил друго жилище, в което ще живее с новата си любима. Сега се развеждаме и водим люта битка за родителските права. Ето така под носа ми, друга жена успя да прелъсти мъжа ми.

Източник и снимка: интернет
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта