вторник, 2 януари 2018 г.

Защо 28-годишната Рая ходи само с евреи и иска да се омъжи за израелец разказва предаването на Мартин Карбовски "Отечествен фронт"
Българските мъже не стават за чеп за зеле - крайно и грубичко твърдение, което Мартин Карбовски ще се опита да разбере и обори тази събота, 27 февруари, в предаването си "Отечествен фронт" по Нова телевизия (NovaTV.bg).

Авторката на тази крайна позиция е 28-годишната хасковлийка Рая, която е решила да бъде само с евреи. Тя не иска българи в леглото си, защото според нея те не стават за нищо,пише сайтът vesti.bg

"Аз съм обиден от това, вие само гледайте! И още по-обидно - след като не спи отдавна с българи, Рая е решила да спи само и единствено с евреи. Направо скандално!", възмущава се водещият.

Всъщност Рая не превъзнася креватните умения на чужденците, а ги цени като партньори, "дори само за компания". Според нея те имат по-богата обща култура, говорят на повече теми, могат да й дадат това, което иска...

Българските мъже не са конкурентоспособни на световния пазар на мъжете, е присъдата на Рая, която вече е основала група във "Фейсбук", красноречиво озаглавена "Не искам български мъж!".

Как само на 28 българката вече напълно се е разочаровала от сънародниците си?

"Изгубиха ми голяма част от времето със себе си! Единият е женен, но няма проблем да излиза с теб. На друг единствената му идея е да излиза с някаква по-представителна мадама, която без никакъв проблем ще замени с друга. Те се държат с жените си все едно са последните мъже на света, а това не е точно така", обяснява тя.

Според Рая българските мъже съвсем целенасочено сами избират да са "смотаняци", а жените у нас се примиряват с това отношение - с изневерите, с това да бъдат подценявани или да бъдат зарязвани от мъжа и след деветгодишна връзка дори.

Мечтата на Рая е Израел. За нея Израел е женският Тайланд,

защото там жената има голям избор сред "многото и привлекателни мъже". Ако мъжете развиват секстуризъм, жените развиват туризъм за женене, оправдава се младата жена, на която последните няколко гаджета са до един евреи, с които се запознала по интернет.

Тя е решена да се омъжи за евреин. Не я спират дори предупрежденията от сестри на нейни гаджета, които й обясняват, че тя е "гои" (нееврейка) и че това е донякъде обидна дума, която означава, че няма шанс като християнка да се задоми с евреин.

Рая обаче продължава да упорства. В момента тя е в Тел Авив и е щастлива. Иска да живее на топло и мъжът й да се отнася с нея както трябва. Дори е научила иврит.

"Рая е момиче с големи гърди. Тези гърди са реколта 1982 г. и тя вече ревниво ги пази само за евреи", додава в типичния си стил и Карбовски, който търси причините за това обсебване.

"С моя екип търсим причината това да се случи на Рая и респективно защо евреите са извадили тоя късмет. Стигнахме до извода, че причината е в годината на раждането. Реално Рая е получила първите си спомени и е станала жена през 90-те години, в най-яростните мутренски времена.

После е имала шанса да види как живеят другите жени в други страни и как техните мъже са различни. Разликата не е в полза на българските мъже. Може да сме велики любовници, обаче сме смотаняци. Това се опитва да ви каже хасковлийката", разсъждава журналистът.

Няма вече идея за нация в нашите момичета, докато всеки друг велик народ си пази семето и млякото за свои деца, това исках да ви кажа с този филм, заключава Мартин Карбовски, според когото "по-лоша новина за българските политици и патриоти няма да чуете по телевизията".

Източник:www.vesti.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта