вторник, 13 март 2018 г.

Нешка Робева разкри заветите на Баба Ванга!
Г-жо Робева, с оглед на световната геополитическа обстановка, в медийното пространство отново се чуват пророчества на Ванга.

В този смисъл, Вие като един от най- доверените й хора – чували ли сте от нея предсказание, което днес да Ви подсеща за случващото се по света, пророчество, направено преди години, което да се сбъдва сега?
Пред мен е казвала 3-4 неща, иначе аз не бих препредавала нещо, което не е споменавала в мое присъствие. Най-вече се интересуваше за България, какво прави България. Има нещо, което няма да спра да казвам, защото, освен че леля Ванга го е казвала лично пред мен и пред още няколко човека, в това дълбоко вярвам и аз – нещото, което трябва да бъде камбана за българските политици.

„От Русия да се не делите!“, „Русия е наша майка. Е, тука ви кажувам – Америка нема ни помогне, пак Русия ке ни спаси.“
Винаги съм си задавала въпроса от какво ще ни спаси… Но като наблюдавам как се държим, май ще се наложи да ни спасява.
Интересуваше ли се Ванга от политика?

Ванга знаеше всичко. И разговаряше на всякакви теми. Тя казваше, че алчността ще ни погуби, ще разруши света, което вече не е и само нейно прозрение – милиони по света го осъзнават в момента, нали? И въпреки, че е прозрение, няма кой да послуша.

Аз не храня илюзии, че когато се интересуват какво е казала леля Ванга, някой иска да се съобрази с това, а би трябвало. Би трябвало!

Правила ли е Ванга страшни, апокалиптични, световни предсказания?

Нещо много интересно, което я тревожеше и аз също не мога да си обясня – разпитваше все за Албания. Тя казваше, че няма да има такава държава. Питаше се защо толкова много се интересуват от Албания политиците. Това е, което аз лично знам.
А споделяла ли Ви е упреците си към политиците ни и предвещавала ли е появата на политика, който „ще ни оправи“?
Говорили сме си някои неща, които нямам желанието да споделя и никога не съм го правила.
А споменавала ли Ви е световни политици, които ще повлияят на бъдещето на света в една или друга посока?
Пред мен е казвала, че „когато политиците от трите „С“ на Балканите седнат на една маса, на Балканите ще има мир“. Какво искаше да каже с това „три С“ нямах навика да я разпитвам.

Един въпрос от скептиците – кои са несбъднатите (досега) предсказания, на които сте била свидетел?
Значи – имаше едно несбъднато. Това беше в един разговор, тя така си изпъна пръстите на едната ръка и каза:
„Толкова години България страда, но ще се оправи.“

И в един момент аз отивайки я попитах „Нали каза така…“, а тя ми отговори:

„Да, така беше! Но ние сторихме нещо и сега България ке страда, ке страда оти сме безверници.“.
Тоест – какво сме направили ние, за да го променим… Има предначертани неща, но в хода си те зависят и от нашите действия. Колко ли години още ще страда България, аз лично смятам, че докато не застане държавник, човек, който осъзнато да приеме избора си като мисия, да се посвети изцяло на народа – България ще продължи да страда.

Какво крепеше Ванга въпреки мрачните пророчества да вярва, че хората ще заживеят мирно и че българите ще сме добре?
Ванга, за разлика от всички наши желаещи да ни управляват и да ни изведат към светли бъднини, осъзнаваше своята мисия. Повтарям го. Тя знаеше, че има особена мисия, знаеше, че има работа, която трябва да свърши на Земята. Чувала съм я дори да казва „Защо точно мен избра?!“ с болка, но тя осъзнаваше, че е пратена да свърши това.
Вашето мнение и прогноза за световната ситуация в момента? Смятате ли ислямския терор за заплаха? Как мислите, че ще продължи конфликтът между Турция и Русия? Има ли бъдеще пред ЕС и пред България в частност?

Преди ислямския терор, беше християнският. Да не го забравяме. Според мен не трябва да се казва „ислямски терор“ или „християнски терор“, а трябва да бъде наричан „терорът на парите“. И в това отношение тези дни чух един обикновен французин от улицата „Каквото и да правим, каквито и системи да сключваме, да се пазим и т.н. самата система трябва да се промени.“ .
Докато има безсрамно богати и безумно бедни, ще има терор. И той не е почнал от исляма, той е много преди това. Винаги тази безпомощност на човечеството да реагира се е изразявала в терор. Това е отговорът на нищетата. Като обикновен човек никак не се радвам на руско-турския конфликт. Не трябва да го има. Турция е наша съседка, а Русия, каквато и ще да бъде, сме кръвно свързани. Но трябва да отчитаме, че постъпката и това, което се случи – това не е турският народ, това е част от турските политици. Много често казаваме, че трябва да познаваме историята си и политиците също го правят, но когато е в тяхна угода.

Никога не съм вярвала в този Европейски съюз. Кажете ми каква дружба може да има между вмирисания скитник и безбожно богатия сноб, псевдоаристократ, който се гнуси дори от мисълта за този човек. Ако имаше такъв съюз реално, щяха ли да допуснат тази разруха в такива държави като нашата.
Така че, аз в този съюз никога не съм вярвала, но явно той е много удобен, за някои, които използват днешните времена за бързо забогатяване. Плюс това има ли вече българин, който да не знае, че тези европейски фондове не са бездънни? Че те в исторически аспект много скоро ще секнат и когато останем сами на себе си ни очаква още по- нерадостна съдба.

Интервюто на Габриела Петракиева, sputnik.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта