събота, 21 януари 2017 г.

Трубадурът на България Веселин Маринов може да е супер успешен професионалист, да се прави на стойностен и морален човек, но извън тази обвивка истината била съвсем различна. Екслузивно пред hotarena.net колеги на Маринов от Пайнер разкриха една дълбоко пазена досега тайна. За това как той е разбил едно семейство.

Първо лека предистория. В края на миналата година HotArena разкри, че на 21 декември в ресторант Хепи във Варна Маринов е имал любовна среща с тайнствена блондинка на видима възраст около 40 години. Тогава получихме и папарашки снимки от рандевуто (виж галерията). Потърсен за коментар от нас, любимецът на бабите коментира, че въпросната дама е негова почитателка и колежка музикантка. Не са гаджета, а приятели и си си говорили по музикални теми.

Малко след публикацията с HotArena се свързаха лица от Пайнер, които разкриха доста по - различна версия за блондинка. Нашите източници пожелаха анонимност и се съгласиха да разкажат истината отвратени от лъжите на Маринов.

Оказа се, че блондинката не е никаква негова колежка от музикалния бизнес. В същия ресторант Хепи във Варна тя многократно е била заемана на срещи с Веско Маринов.

Дамата се казвала Веселина. От Добрич е. Омъжена и с две деца. Веселина и Веселин имали тайна секс връзка от цели две години. Като през това време и двамата лъжели другите си половинки. Стигнало се дори до там, че дамата от Добрич да зареже двете си деца и съпруг оплетена от лъжите на певеца.

Той пък като ловък Дон Жуан тъкал на минимум два стана. Освен към Веселина, Веско се кълнял във вярност и към първата му съпруга Мария Маринова. Маринова е главен експерт в Дирекция „Протокол“ в Администрацията на президента.

Проверка на HotArena показа, че блондинката Веселина е приятелка и на колежката на любовника си - певицата Преслава. Както и на сестра й Ивелина.

Съпругът на Веселина пък бил много уважаван бизнесмен, за който светския живот и интриги били далеч от интересите му.

Едва наскоро човекът разбрал какво е правила съпругата му две години зад гърба му.

Много показателна е и реакцията на Веселин Маринов за скандала. На 29 декември миналата година пред HotArena той публично излъга, че дамата е музикантка. Освен, ако разбира се е нямал предвид някакъв друг вид "свирене".

В продължение на два дни HotArena прави опит отново да поиска коментар на Маринов, след като вече стана ясно от разкритията на колегите му, че той грозно прикрива истината. Естрадният трубадур обаче този път не вдига телефона си и гузно мълчи.
hotarena.net
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта