събота, 21 януари 2017 г.

Има жени които като остаряват стават все по-красиви, има и такива като Алисия, на които всяка година отгоре им личи по жесток начин. Фенове на певицата са втрещени от последните и снимки, видя HotArena. Има и защо. Много често външния вид на госпожица Дойчева е определян като женския вариант на Майкъл Джексън, но този път тя надмина себе си!

В нета се появиха подигравателни колажи на които Алисия е сравнена с извънземно. Според разочарованите й почитатели има съвсем реална прилика между пришълците и нашата певица. Проблемите на звездата на Ара обаче далеч не са само необратимите външни белези от егенето. Тя буквално се разпада, но от злоба, са категорични дори и близки до нея приятели.

Алисия имала два образа. Единият е публичния. Там тя играела и то много успешно ролята на майка, певица и възпитана жена в едно. На пръстите на едната ръка се броят случаите в които Дойчева си е изпускала нервите публично. Тя гради имидж на класна дама тип "аз съм над нещата".

Вторият образ обаче е бил старателно прикриван и далеч по-истински. Всъщност, Алисия е царица на интригите и подлите игри, са категорични близките й. Много умело правила манипулации и настройвала хора един срещу друг. От мръсните и схеми не били пощадени и лица от най - близкото й обкръжение.

"Точно за това тя има много малко приятели, защото другите я разбраха що за стока е. Обградила се е и от гейове, които също успешно се включат в интригите й. Алисия погрознява не от възраст, а от злоба. Така се случва като от сутрин до вечер единствено си мислиш каква простотия да направиш на хора на които завиждаш ", коментират пред HotArena наши източници сърбали попарата й.
hotarena.net
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта