събота, 21 януари 2017 г.

Фенове жестоко се изгавриха с певицата Алисия!

Има жени които като остаряват стават все по-красиви, има и такива като Алисия, на които всяка година отгоре им личи по жесток начин. Фенове на певицата са втрещени от последните и снимки, видя HotArena. Има и защо. Много често външния вид на госпожица Дойчева е определян като женския вариант на Майкъл Джексън, но този път тя надмина себе си!

В нета се появиха подигравателни колажи на които Алисия е сравнена с извънземно. Според разочарованите й почитатели има съвсем реална прилика между пришълците и нашата певица. Проблемите на звездата на Ара обаче далеч не са само необратимите външни белези от егенето. Тя буквално се разпада, но от злоба, са категорични дори и близки до нея приятели.

Алисия имала два образа. Единият е публичния. Там тя играела и то много успешно ролята на майка, певица и възпитана жена в едно. На пръстите на едната ръка се броят случаите в които Дойчева си е изпускала нервите публично. Тя гради имидж на класна дама тип "аз съм над нещата".

Вторият образ обаче е бил старателно прикриван и далеч по-истински. Всъщност, Алисия е царица на интригите и подлите игри, са категорични близките й. Много умело правила манипулации и настройвала хора един срещу друг. От мръсните и схеми не били пощадени и лица от най - близкото й обкръжение.

"Точно за това тя има много малко приятели, защото другите я разбраха що за стока е. Обградила се е и от гейове, които също успешно се включат в интригите й. Алисия погрознява не от възраст, а от злоба. Така се случва като от сутрин до вечер единствено си мислиш каква простотия да направиш на хора на които завиждаш ", коментират пред HotArena наши източници сърбали попарата й.
hotarena.net

  • Коментари
  • Коментари
Няма коментари:
Write коментара