понеделник, 17 април 2017 г.

73-годишен мъж от маджаровското село Долен Главанак изнасили 13 годишно дете, съобщиха шокирани местни жители. Пенсионерът Кадир живеел сам. В сряда посред бял ден той издърпал момичето, което си играело пред дома си. Вкарал в дома си и там блудствал с детето. Въпреки напредналата си възраст извергът успял да осъществи и полов акт с момиченцето, съобщи "Монитор".

Веднага след преживяния кошмар детето разказало на родителите си. Те работят като дървосекачи в селото.

„Грабнаха брадвите и хукнаха към дома на изнасилвача. През това време други хора от селото извикаха полиция.

Кадир се барикадирал в дома си, а пощурелите близки тръгнали да разбиват вратата и да се саморазаправят с него. В това време в отдалечената паланка пристигнали 4 патрулки. Полицаите усмирили побеснялата тълпа.

Мъжът е задържан за денонощие от полицаите. Хасковската прокуратурата вече му е наложила мярка за неотклонение за 72 часа.

В четвъртък вечерта хасковски магистрати са разпитали детето. Очаква се дежурен екип да гледа делото за мярка за неотклонение в празничните дни. Прокурори заявиха, че ще искат постоянен арест. Неофициално магистрати коментираха, че за изнасилвачът е най-добре да остане в ареста, защото иначе го заплашва линч.

Хасково / България
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта