събота, 29 април 2017 г.

Хората с оформена буква „М" от пресечените линии на дланите са изключителна рядкост. Дали вие сте от тях? Или пък някой от вашите близки? А знаете ли значението на този знак? Той подсказва, че въпросният човек притежава невероятен талант и много умения. Смята се, че тази буква се появява единствено при избрани хора, които имат вродено чувство за справедливост и много развита интуиция.

Те винаги са страшно целеустремени и никога не си позволят да кривнат от правия път, особено ако честността е заложена на карта. Друга легенда пък гласи, че това са хора с гадателски умения -медиуми. От там и самата буква „М". Ето защо е невъзможно тези хора да бъдат измамени. Ако не веднага, то съвсем скоро те разкриват лъжите. Може би точно и поради тази причина тези хора са твърде взискателни.

МЕДИУМИТЕ ИМАТ УМ КАТО БРЪСНАЧ - ОСТЪР И ХЛАДЕН

Проявите на лекомислие и глупост ги дразни откровено. Точно поради тази причина те трябва да се научат да приемат нещата по-спокойно, тъй като рискуват да стеснят рязко кръга на приятелите си. Друга особеност на притежателите на буквата „М" е, че те не се задоволяват с малко. Когато преследват някаква цел, го правят с цялото си същество и воля. Важна и положителна особеност на медиумите е, че са изключителни мотиватори. Определено това са хора, които могат да ръководят успешно екип и са идеални.
/С кафето/

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта