Палава стопаджийка разби семейство от Хасково

Номерата на хитра стопаджийка разбиха цяло семейство. Трагикомедията се разиграла преди месец, когато мъж, упоменат само като Стефан, пътувал за родното си Хасково след командировка в София, но пътьом качил стопаджийка. Драмата бе раздухана от съседка на патиланеца, заразял съпругата си след абсурдната случка.

На „Цариградско шосе“ край Поповица хасковлията качил на стоп млада и красива жена, с която да си бъбри по време на пътуването. Всичко било наред, докато изведнъж на спътничката му, представила се като Анелия, й прилошало и тя припаднала. Ужасеният мъж дал мръсна газ и отвел стопаджийката директно в областната болница на Хасково.

Белята обаче тепърва предстояла. На място в болницата се оказало, че Анелия е бременна. Лекарите се юрнали да поздравяват щастливия татко, за какъвто взели Стефан. Сащисаният мъж успял да изфъфли, че за пръв път видял „жена“ си преди няколко часа, когато я прибрал от шосето край Поповица. Вероломната Анелия обаче му извъртяла дивен номер, като, усмихвайки се, казала: „Ти си таткото!“. Съмнението можело да се изчисти само с ДНК тест, който отнел една седмица, през която Стефан станал на пух и прах от ревнивата си съпруга, с която имали две дъщери и син.

Развръзката дошла, когато от болницата извикали хасковлията и го успокоили: „Определено не сте бащата. Няма как, вие сте стерилен“.

И докато отпаднало обвинението за забременената стопаджийка, на преден план изникнал екзистенциалният въпрос – кой е баща на децата му. В крайна сметка отчаяният човечец се видял принуден да зареже палавата си жена, чиито изневери лъснали благодарение на глупостите на непозната стопаджийка.
senzacia.net
СПОДЕЛЕТЕ:

Няма коментари:

Публикуване на коментар