понеделник, 3 април 2017 г.

Безлюден митнически салон, багажа претеглен на ръка от стара везна, и пулт за управление без дигитална връзка са само малка част от гледките, уловени от камерата на фотограф от Сингапур, осмелил се да лети с единствената в света авиокомпания с една звезда.

От снимките става ясно, че авиокомпанията, която е основана през 1950г., за да свързва столицата Пхенян с Москва, е зациклила в капана на времето.

Пилотската кабина на ИЛ-а изглежда доста различно от съвременните самолети – в нея няма дигитална екрани. И въпреки че самолета е известен със своята издръжливост, той е доста далеч от съвременните летателни машини.

Учудващо, комуникационния служител седи на пътническите места и се ослушва за въздушния контрол на доста стари, та чак древни слушалки.

Пътниците пък са посрещнати от усмихнатите стюардеси на Air Koryo, облечени в тъмно сини колосани униформи. И Въпреки че Air Koryo е оценен с една звезда, стюардесите и останалия екипаж получават цели три за своето обслужване.

Дизайнът на пилотската кабина е решен в тревисто зелено, макар че отдавна чакащата за смяна дамаска е приятно замаскирана с „модерно“ бежово.

От съображения за сигурност на авиокомпанията е забранено да изпълнява полети до Европейския съюз.

На перона на летището е заплашително тихо и празно. Тишината е нарушена от самотен служител, който е единствения, работеш по обслужването на кацащи и излитащи полети.

Фотографът Арам Пан споделя: „Беше ме страх в началото, ама след първия полет видях, че не е страшно“. Въпреки страха си Пан е учуден, че храната на борда е доста по-добра от това което е очаквал.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта