вторник, 16 май 2017 г.

63 годишният бизнесмен от село Гърнати в подножието на Родопите Стефан А. стана жертва на ужасно зверство. Марин е собственик на малка овцеферма, субсидирана от европейска програма. Той е образован във Висшия ветеринарномедицински институт "Проф. Г. Павлов"и е адекватен и интелигентен човек. Стефан не позволи да публикуваме негова снимка, заради огромния срам от случилата му се беда.

Ето невероятната история, която разказва бай Стефчо пред репортер на bradva.bg
Бай Стефчо се е прибрал след работа във фермата към 8 сутринта на 21 януари тази година към 9:15 вечерта. Спрял джипа си пред къщата , и когато излязъл от колата бил заслепен от ярка светлина. Почувствал остра болка в гърба и изгубил съзнание.

Стефчо се е събудил вързан чисто гол по корем на метален плот. Ръцете и краката му били затегнати в краищата на металния правоъгълник с каиши и той можел да движи само главата си. Било тъмно като в рог и студено.

Около час бил сам, викал за помощ, но не чувал нищо. Изведъж бил осветен от силен прожектор. Около него пак било тъмно – светлината била насочена право към него отгоре.

След това станало страшно! Бил приближен от някой. Стефчо чувствал присъствието на „нещо“ в тъмнината. Тогава усетил странен допир на гърба си – подобие на ръка, което било мазно и ледено студено. Тогава Стефчо осъзнал, че присъствието около него не е от този свят!

Това което последвало е наистина ужасяващо. Съществата, които издавали хриптящи звуци забили няколко дебели игли директно в гръбначния стълб на Стефан. Извлекли проба от костен мозък от гръбнака му, болката била неописуема. След това взели проби от ноктите и косата му, източили му кръв с игла и тръбичка подобни на система в болница.

И след това последвала наистина втрещяващата част. Етдно от хриптящите същества се качило върху гърба на Стефчо и направило най-лошото, за което не искаме да влизаме в подробности. Ужасеният човек не можел да види своя насилник, но усетил мазното му слузесто и студено тяло върху себе си. След около час дошъл ред и на второто същество, което се качило и на свой ред минало човека. По едно време мъжът изгубил съзнание.

Събудил се пред къщата си до колата, точно от мястото, от което бил отвлечен. Бил чисто гол и премръзнал на снега. Травмите от зловещите експерименти били на лице, болката била неописуема.

Потърсил помощ от негов приятел – лекар от София, който имал вила в близко село. Докторът установил ужасните рани и разкъсвания по тялото на възрастния мъж. Имало ясни следи от блудство. Стефчо отказал да отиде в болница и да си издаде медицинско, страхувайки се да не бъде помислен за луд.

Подобен ужас не е сполетял само Бай Стефчо. В района около Родопите има десетки случаи /може би стотици неоповестени/, където нормални хора са отвличани в странна лаборатория, където са им извършвани ужасяващи експерименти и са били малтретирани от странни същества. Случвало се е на мъже и на жени.Според водещи уфолози, агресивна раса извънземни имат няколко бази в Родопите, построени преди повече от 70 години. Има сведения, че  водещи нацистки учени са извършвали секретни експерименти с машини, наподобяващи летящи чинии. Според експерти като Ерих фон Деникен, нацистите са обменяли технологична информация с войнстващи военни раси и са имали множество срещи в района около Родопите!този регион е много завишено лъчението, което вдига и риска от онкологични заболявания. Всичко това е свързано с излъчването на поставените машинарии под земята, които много напомнят на психотронните излъчватели.

Има информация, че една от най-големите бивши групи от държавна сигурност се събират именно около тези бази. Вероятно цивилизацията е закачила членове на бившето ДС и ги използва. За тях е лесно да обсебят, който им е полезен, и да използват апаратите на държавата за мистериозните си цели.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта