събота, 6 май 2017 г.

Съществува ефективен начин да се отървете от проблемите с помощта на бяла магия. За да се възползвате от нея, е нужно да спазите няколко прости правила:

Вярвайте в себе си и в собствените си усилия. Без вяра трудно ще постигнете резултат.

Настройте се за успех. Ако не можете да намерите вътрешна увереност, потърсете друг начин за да разрешите проблемите си. Медитирайте, четете положителна психологическа литература - настройте се в правилната посока.

Подгответе се духовно. Бялата магия няма да ви навреди и стори злини. Но ако вашия проблем е, че искате да разделите нечие семейство или да навредите на колега на работното ви място, Светлите сили няма да ви помогнат! Задължително е мислите ви да бъдат чисти.

Настройте се към желаните резултати и се пригответе да оставите проблемите в миналото. Почувствайки това желание, вие сте готови да преминете към следващата стъпка.Бял ритуал срещу проблемите

За да изпълните ритуала ще ви трябва стара вещ. Това може да бъде много износена кърпичка, стари обувки или ненужна чанта. В тези вещи концентрирайте вашите неприятности и проблеми. Отрежете от избраната вещ парче плат или кожа - материала е без значение. Отрязаният материал е нужен за да бъде изгорен. За тази цел ще ви трябва поднос. Преди да запалите материла, се концентрирайте върху него и си представете това, от което искате да се избавите. Запалете го и докато той гори, си представяйте визуално своя живот без трудности, неприятности и проблеми.

Можете да си представяте картината и на глас да кажете:

"Аз нямам проблеми," и " Аз се избавих от всички неприятности", " Аз излъчвам добро и привличам само добро!"

Важно условие: формулирането на желанието трябва да бъде единствено в положителна форма!

Когато отрязаното парче изгори, произнесете кратко заклинание:

Огън-огън, изгори всички проблеми без следи. Нека ме посрещат с радост, нека срещам топлина и пътят ми да бъде светъл. Ключ, къща, език.

Изхвърлете пепелта без каквито и да са церемонии, и избягвайте случайни досадности. Веднага след това почистете къщата си, за да направите място за положителната енергия и промяна към по-добро.

Използвайте този метод, за да се отървете от нещастията, и когато се чувствате претоварени от проблеми и неприятности. Настройте се към положителен резултат и бъдете винаги позитивни.

Източник и снимки: dailyhoro.ru
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

1 коментар:

  1. А вие,които публикувате тази "приказна"рецепта за щастие изпробвахте ли я?И Ако - да,вероятно вече не сте "журналисти" или "списващи" в някой сайт,а се "препичате" на Малдивите?

    ОтговорИзтриване

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта