четвъртък, 4 май 2017 г.

Ако сте от хората, които вярват в призраци, то значи сте напълно наясно, че те могат да бъдат забелязани на места като болници, където се случва хора да умират.

Болниците са ужасяващи, дори когато работят, а когато са изоставени са още по страшни.
Всеки, който кара нощни смени в болница, трябва да е наясно, че те могат да бъдат страшни места. В галерията по-надолу са показани снимки и от болници, които са работели в миналото. Трябва да си доста смел, за да се разхождаш по коридорите на тези болнични заведения.

Самотно коледно дръвче в изоставена болница

Тази снимка е от изоставена болница, която трябва да бъде съборена. Изображението е шокиращо, защото на един от етажите е забелязана светеща коледна елха.Кой бди над този пациент?

Не всички вярват в духове, дори когато те са заснети ! Трудно е тази снимка да се дешифрира! Дали това е духът на починала медицинска сестра, която се грижи за пациентите от отвъдното или пък е зъгрижена роднина?Какво точно е заснела тази камера?

Това е едно от най-странните изображения, заснети в болници. Сестрата, в чиято смяна камерата заснема това странно същество, твърди, че пацинтът над чието легло стои това черно създание умира същата нощ. Страшно, нали?

Духът на малък пациент се разхожда по коридорите.


На пръв поглед тази снимка изглежда напълно нормално, докато не погледнете в долния десен ъгъл. Там ще видите едно малко момиченце, което е толкова прозрачно, че е трудно да бъде забелязано, но въпреки това е там. Лекарите от болницата са на мнение, че това детенце е починало в болницата от левкемия. В подкрепа на това твърдение е фактът, че ако се загледате внимателно ще видите, че момиченцето е без коса.Сянка на вратата

Тази фотография е една от най-страшните правени някога в болници.

 За разлика от други духове в здравни заведения, този дух не е прозрачен, а е направо черен.Драскотини по вратата.
Едно от най-страшните неща, които могат да бъдат забелязани в изоставени болници са драскотините по стените. Веднага започваме да се чудим кой и защо е направил това.Някой чака до регистратурата

Това изображение е направено в болница след залез слънце.

 По всичко личи, че странната фигура е била пациентка на здравното заведение. Може би още не знае, че е мъртва и чака да получи сведения за лечението си!


Някой стои на покрива на изоставена болница.

Тази снимка е заснета случайно, но говори сама за себе си. Този пациент най-вероятно е починал в тази изоставена болница, тъй като на изображението се вижда, че той е с болнична нощница.Стряскащо отражение
Таози снимка също е направена от медицинска сестра. Много мъртви тела влизат и излизат от болниците, така че снимки като тази може би не са необичайна за болниците.

Източник и снимки: kanal3.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта