събота, 6 май 2017 г.

А сега на работа. Да се омъжи може всяка: красива, некрасива, добра, лоша и съвсем лоша.

Лесно се омъжват пълните, слабите и глупавите.

По-трудно се омъжват умните. Защото кой мъж иска да има жена по-умна от него?

Като си избирате мъж, преди всичко обърнете внимание на ръста. Ръстът при мъжете е: първи, втори, трети и т. н., както при конфекцията. При това мъжете с висок ръст не са рентабилни за домакинството. Дребните мъже, обратно, са и удобни и изгодни за експлоатация. При такъв мъж няма да изхвърляте старите дрехи, а от една пола можете да ушиете минимум два каскета.

Мъжете със среден ръст приличат на дребните, но се хранят като едрите.

Очите при мъжете са: сини, сиви, зелени, кафяви, черни и нескромни, независимо от цвета.

Силно изпъкнали очи имат мъжете, които се ръководят от максимата: „Искам да зная всичко.“

А сега за цвета на косата.

Блондините са скромни, доверчиви, по детски наивни. Цялата заплата дават на жените си.

Брюнетите пък са сприхави и ревниви. Заподозрат ли жена си в изневяра, държат се бурно и обещават да я застрелят и после себе си. Но не знаят с кого да започнат. Така и не решили въпроса, си отиват от дома завинаги, т.е. до вечерята.

Рижите са добри, приветливи, дръзки и разточителни. Всички рижи си мислят, че са блондини. Омъжвайки се за риж, никога не започвайте свада, преди да сте го нахранили. Гладен, той е много опасен.

И накрая, съвсем светлите, или както ги наричат зад гърба им плешивите, са сериозни и пресметливи. Не прахосват пари за модни подстригвания и други процедури. Народът казва, че ако си плешив отпред, това е от много ум, а ако си плешив отзад, това значи, че обичаш да вървиш след жени. А в случаите когато плешивостта е и отпред, и отзад, това показва, че обича да ухажва умни жени.

Действително, ако решите да се омъжвате, то непременно вземете плешив. Такъв мъж е откритие! С него в къщи винаги е някак уютно и светло.

Източник и снимка: jenatadnes.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта