събота, 3 юни 2017 г.

Весислава иска да забрави кошмарите си, изживени като жрица на любовта

Весислава минала през ада, за да оцелее. Сега е тиха млада жена, която избягва хората. Има дете, за което се грижи като орлица. Историята й е като на десетки други момичета, станали жертва на трафика на жени у нас.
Весислава работела като сервитьорка, но парите все не достигали. Един ден нейн клиент в заведението й предложил възможност да започне работа в хотел във Великобритания или в някоя друга държава, където набирали готвачи и сервитьори. Весислава се съгласила пише chudesa.net

Човекът, към когото познатият й се обърнал за уреждане на въпроса, гарантирал пред семейството на момичето, че тя ще получи гражданство в чужбина. Освен това винаги можела да се върне, ако работата не й хареса. Изпратили Весислава в последния момент, но не до там, закъдето било уговорено, а до Билбао, където трябвало да я чака някой. Чакали я обаче четирима, които я закарали не в хотел, а в апартамент и нагледно й обяснили за какво иде реч. Весислава нямала пари за връщане до България. Казали й, че трябва да си ги изработи. По гръб. Достатъчно било на първо време да седи на бара, да пие и забавлява клиенти. И там, в бара, Весислава видяла такива неща, от които дълго време после щяла да се стряска в съня си. Жени, пребивани от сутеньорите си, за да им дават всичките си пари. Момиче с изкуствено чене, защото му били избили всичките зъби.

Бременни българки, които продължавали да проституират. Сутеньорите следели Весислава непрекъснато. След време се появил и първият й клиент. Така се започнало. След това я изпратили в друг клуб. Там изискванията били по-високи. Трябвало да обслужва над 5 клиенти на денонощие. Иначе – побой. Имало момичета, които били буквално обезобразени от редовните пребивания. Сутеньорите вадели по над 5 хиляди евро от момиче на месец и трябвало да изпращат 80% от парите обратно по веригата в България. Те обаче често лъжели, че няма работа и изпивали парите или купували с тях наркотици. Много от момичетата без наркотици не можели да работят в този ад. Изпратили Весислава по реда в друг град. Там тя се запознала с клиент, който й помогнал да избяга. Вярва, че той е бащата на детето й и иска да заличи миналото от съзнанието си.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта