вторник, 20 юни 2017 г.

82 годишният Юри Малугин живее скромно в затънтения град Черскии в Сибир. Градчето е едвам достъпно и пейзажът е почти постапокалиптичен.

Хората си го харесват такъв и живота протича бавно и спокойно.

Това, което отличава градчето хилядите подобни в скованата от студ  сибирска необят е, че според местните хора мястото е посещавано многократно от Хрушчов, Брежнев, Горбачов, Елцин и сега Путин!? Защо ли? Лидерите на Съветския съюз и днес Руската федерация се консултират с пророка Юри Малугин за най-важните си стратегически решения! За Юри се знае малко! Той е скромен възрастен човек, който цял живот обитава семейната си къща в покрайнините, цепи дърва, пие чай от самовар и .... консултира световните лидери за най-важните геополитически въпроси!

Защо ли!? Защото паранормалните специалисти на русия смятат, че Юри е човека с може би най-силни ясновидски способности в целия свят!

Както е добре известно КГБ е поддържало огромен ресурс от внимателно подбрани ясновидци, медиуми и екстрасенски, които са били внимателно класифицирани според способностите им и използвани за „благото на народа“!

Юри бил сред паранормалните „звезди“! Неговите ясновидски показатели били извън всякакви граници!

Защо Юри живее на края на света!?

Според радио „Сибирская волна“, която е може би единствената медия, която е взимала интервю от Юри Малугин, ясновидецът твърдял, че земята в района на Черский му дава необичайната дарба и, че ако бъде преместен примерно в Москва, той няма да може да разгадава бъдещето!

Наталия Устинова, журналистка от „Сибирская волна“ е единствената журналистка, която е разговаряла с Юри в началото на 2015. Записала е разговора с видеокамера и отделно на своя смартфон. Устинова твърди, че след интервюто записът бил абсолютно празен, на видеото се виждали само снежинки! Единствената информация за това, какво е казал Малугин е от това, което тя е запомнила от разговора им.Единствено тази нискокачествена снимка е била направена на Юри Малугин от шофьора на Наталия Устинова, който е щракнал „светия старец“ както му викат в малкото градче с хартиен фотоапарат за еднократна употреба!
Ето какво цитира Наталия Устинова от разговора си с Юри в радиопредаване излъчено само веднъж пред малката аудитория на  сибирската радиостанция:

„Светът се тресе, дъще! Братята ни в Европа страдат и плачат с кървави сълзи! /смята се, че става въпрос за Украйна/. Казах на БАТЮШКА /смята се, че става въпрос за Путин/ да не сипва сол в тази рана на света, за да не  убие всички ни! Светът, дъще е като човешкото тяло, ако една рана на ръката ти загнои, цялото тяло ще страда и накрая ще умре в адски мъки!

Адът се е отворил на изток, дъще! /Смята се, че става въпрос за възхода на Ислямска


 държава! Батюшка трябва да спре дяволите, или света ще потъне в злина и мрак, както стана когато „малкия вълк“ падна от трона!*

*Смята се, че под „малкия вълк“ Юри визира последния римски император, Ромулус Августулус /Ромул е митичния римски цар, който е бозаел от вълчица, и на който младия император е бил кръстен/. Ромулус Августулус е бил свален от трона през 476-та година сл.н.е., което се смята за края на цивилизованата античност и началото на средновековието – тъмните векове!


Тогава света е потънал в хаос, безпросветие и война буквално за няколко години.

Ако Батюшка не спре дяволите, света ще потъне в мрак и война през 2016-та година и тъмнината ще продължи 2 хиляди години!
Ясно е, че Юри казва, че Путин трябва да се включи в битката с Ислямска държава!

И сега ето частта, която касае директно нас – българите!

Батюшка трябва да прекара жизнената артерия на старата майка през люлката на човечеството, която беше наследена от ТЕРЕС! Тези земи са свещенни, те пак ще станат извор на знание и щастие за света!
Тълкованието на това изречение е повече от ясно!


-> Под „жизнената артерия на старата майка“ Юри визира газопровода Южен Поток!

-> Под „люлката на човечеството, която беше наследена от ТЕРЕС!“ ясновидецът директно визира България! Както BRADVA.BG писа и преди, в българските земи е зародена най-старата цивилизация в света, а Терес е легендарен тракийски цар!

Или казано на прост език: Путин, прекарай Южен Поток през България иначе лошо и се пише на


Европа! Явно Путин все още не се е вслушал в думите на стария мъдрец, или може би ние не знаем цялата истина!?

Това е последното, което Наталия Устинова разказва в ефира на Сибирская волна. Дни след излъчването журналистката се мести в Москва и заема директорка позиция в една от най-големите Руски медии /която не можем да назовем/.

За мнозина невероятния скок в кариерата и е доста нетипичен. Тя отказва да говори за срещата си с Юри Малугин.

Записът от единственият неин разказ за засрещата й с ясновидеца изчезва мистериозно, и единственото свидетелство остават малцината, които са слушали предаването и по малката местна радиостанция в средата на миналия месец и нейният шофьор в този ден, който пожела да остане анонимен и предостави уникалната снимка на BRADVA.BG!
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта