неделя, 4 юни 2017 г.

Микробус, пълен с нелегални мигранти от Афганистан,  е катастрофирал в района на 98 км на АМ „Тракия“, в посока София малко след  4.20 часа, информира МВР. Микробусът е катастрофирал в дърво. Няма наличен спирачен път. Зад волана е бил 16 годишен младеж, български гражданин, без свидетелство за правоуправление на превозно средство, криминално проявен. В микробуса са пътували 17  души.  Всички пътуващи в автомобила са били мъже, без документи за самоличност. Вследствие на тежката катастрофа  в  болница  са приети 7 души пише novini.bg

10 души от пътувашите в микробуса са починали от раните си. Единият от ранените в в пловдивската болница. Той е без опасност на живота. 7 души са в пазарджишката болница.  В момента се установява състоянието на пострадалите, предаде репортер на novini.bg.

Един от тях е в критично състояние. Един от загиналите е шофьорът на микробуса. По данни на чуждите граждани, настанени в болница те са с афганистански и пакистански произход. Работата по изясняване на причините довели до катастрофата и самоличността на загиналите и ранени чужденци продължава. Мястото на катастрофата е отцепено и се извършва оглед от криминалисти. Движението се регулира от патрул на Магистрална полиция. От пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха , че няма ограничение в движението по автомагистрала "Тракия", при км 98, в посока София, където има пътен инцидент извън пътното платно.
Снимка:Бул фото
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта