сряда, 19 юли 2017 г.

Млад мъж бе оправдан по дело за изнасилване. 26-годишният мачо срещнал „жертвата си” в един от лондонските барове и след известно време двамата тръгнали към апартамента му. През цялото време младата дама не спирала да разказва за сексуалните си предпочитания. Диего също споделил своите фантазии, които били свързани с орален секс на стълбище. А девойката палаво му отговорила: „Ще видим”, съобщават британските медии.

„Тя разказа, че грубият секс й харесва. Попитах я дали й харесва да я удрят и тя кимна положително. Бях толкова развълнуван. Каза ми, че бившият й приятел не бил много активен и това не я устройвало”, разказва младият мъж. Когато двамата се озовали в апартамента му, той започнал да я целува.
Тя влязла в банята, а малко по-късно и той я последвал – чисто гол. Двамата правили орален секс, след това се преместили в една от стаите и продължили със заниманията си. По някое време момичето казало, че се чувства дискомфортно и ще си ходи.
Диего предложил да се преместят в спалнята. Но сексът продължил само 20 секунди и момичето избягало.
След бурната вечер дамата се обявила за жертва и разказала, че в нито един момент не е искала да прави секс, повтаряла го през целия път, но Диего не спирал да я тормози. Когато пристигнали в апартамента му, тя веднага се скрила в банята, но той нахлул без покана и започнал да я насилва.
Съдът обаче счел, че младият италианец не е виновен свалил всички обвинения срещу него.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта