Looking For Anything Specific?

Анита Мейзер жертва на тормоз от пандизчийки.Съкилийнички я тормозят ежедневно

Анита Мейзер дразни останалите пандизчийки с привилегиите, с които се ползва.

Анита Мейзер е станала жертва на тормоз от страна на пандизчийки. Оказа се, че привилегиите, с които скандалната миска се ползва в затвора, са й навлекли завистта и омразата на другите затворнички.Въпреки, че след смъртта на мъжа й Анита бе посрещната радушно в затвора, медийното внимание около випаджийката настроило останалите затворнички. От известно време Анита е в немилост. „Отношението към нея е много по-различно, дразни всички с претенциите си“, споделя пандизчийката Велкова.

Анита е била тормозена от две пандизчийки. Тя била нападната в коридора и получила жесток плесник от едра дама, която й се нахвърлила. „Редовно я тероризират. Дебнат я да влезе да се изкъпе и тарашат нещата й. Откраднаха й пари. Рекетират я за бонбони и сладки, за да не я бият“, издават нейни фенки зад решетките.

В момента Анита е в тежка депресия, след като останалите престъпнички се настроили срещу нея.

Допълнително притеснение за нея била и неясната съдба на делото. Очаква се съдбата й да стане ясна до месец, когато ще бъде произнесена окончателната присъда, пише blife.bg.

За капак на всичко, Анита напипала зловеща бучка в едната си гърда и вдигнала олелия до небето.

Надзирателите се видели в чудо и я отвели в частна болница, където лекари да изследват странното образование, разказват пандизчийки от Сливенския затвор. За щастие се оказало, че няма проблем и Мейзер била върната зад решетките.
Полезни съвети👇

Публикуване на коментар

0 Коментари