сряда, 16 август 2017 г.

Крадци и измамници притежават един безкраен списък с иновативни методи, за да придобият нашето имущество. Трябва да се направи само една грешна стъпка, и можете да загубите не само например колата, но дори и живота. Само за броени секунди.
Днес, автоалармите стават все по-трудни за елиминиране, те са оборудвани с такива системи, които осигуряват отлично ниво на надеждност и сигурност. Но крадците не стоят безучастно.

Те намират нови начини за извършване на престъпление.

Представете си, че колата е била паркирана близо до магазина, отивате на пазар, връщате се с пълни ръце, натоварени чантите в багажника, и сядате, палите колата и забелязвате, че под чистачките на стъклото има банкнота, и доста голяма. Какво мислите? О, на добър час! Каква радост! Но не ... Това е просто маневра, за да откраднат колата ви. Била е поставена там, защото трябва да се измъкнете от колата, за да я вземете.

Много често такива случаи се срещат на паркинги и гаражи, където колите са с носа към стената, а банкнотата е трудно да се забележи, докато не запалите колата и не излезете на по-светло. Забелязвате парите, оставяйки колата да работи, престъпникът скача зад волана и моментално потегля под носа ви. Дори нямате време да разберете какво става, толкова бързо и неочаквано се случва.
 Подобен случай е имало при една млада майка Кири Виман от Съединените щати. Тя пазарувала в местния магазин. Когато се е връщала видяла банкнотата под чистачките на предното стъкло. Тя си помислила отначало, че някой й прави изненада. Тя спира, слиза и взима банкнотата. После разбира, че това е лъжа. Там имало и надпис: "Ха! Решихте, че са истински ли!?" За щастие, Кири видяла парите, когато се прибрала, а не когато влизала в колата. Само си представете - едногодишният й син, който седи на задната седалка. И ако всичко това се случи по друг начин? Страшно може да стане! Бъдете внимателни, уважаеми шофьори и пътници! Винаги помнете, че безплатното сирене е само капан!
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта