четвъртък, 28 септември 2017 г.

Прибирам се, получих наказанието си, смята той...
Шведът Ралф Сундберг, който изрита в главата камериерка в „Слънчев бряг” през юни, си замина, макар още да не е платил глобата си. Побойникът бе засечен и заснет на летището от екип на Би ти ви,пише сайтът dnes.bg


Ралф Сундберг призна пред bTV, че се прибира в Швеция, без да е платил присъдената му глоба в размер на 4500 лв.
Според него той е получил наказанието, което е заслужавал и в родината му за подобно деяние би получил същото наказание.Вчера съдът, като взе предвид чистото му съдебно минало, го осъди по административен ред на глоба, чийто максимален размер можеше да бъде 5000 лв. Защитата му поиска 1000 лв. В крайна сметка съдът наложи наказание от 4500 лв.
Вчера не беше определено и обезщетението, което той трябва да плати на камериерката Диана Петкова.


Така отпреди ден Сундберг е свободен човек и можеше да се прибере в родината си, след като изкара цяло лято под домашен арест в апартхотел в „Слънчев бряг”.
„Толкова е смешно това, което се случи в нашата съдебна практика, че е чак тъжно. Първо ми беше смешно, след това ми стана тъжно и дори се разплаках. Тъжно заради самата мен… Обидата е много голяма, страшно голяма! Отиваш на работа и те ритат като парцал… Ужас!”, сподели вчера Петкова.

Източник:www.dnes.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта