четвъртък, 21 септември 2017 г.

Момиче, което дълго време се е срещало със серийния убиец Тод Колхеп от американския щат Южна Каролина, разказа, че той е бил много добър.Извергът постоянно и казвал и доказва, че тя е неговият център на вселената. Въпреки това Холи винаги е подозирала, че нещо с него не е наред, пише New York Post.

 "Той ми обръщаше страшно много внимание. Чувствах, че съм му много важна. Но в същото време в него имаше нещо много подозрително, не можах да разбера какво", споделя Ууди.   Холи се срещала с брокера на недвижими имоти Тод в течение на цели десет години и не е разбрала, че той води двойнствен живот.

В момента мъжът лежи доживот, след като съдът доказа, че той е погубил седем души. Убиецът бе задържан през ноември миналата година, след като бе намерена една от неговите жертви. Кала Браун е била прикована към контейнер за боклук близо до неговият дом .   Пострадалата е разказала пред съда потрсаващи неща, че Тод хладнокръвно е убил нейния приятел и погребал останките му до останките на другите си жертви. Преди това Тод е лежал в затвора 14 години за отвличане и изнасилване на 14-годишно момиченце още през 1986 година. 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта