понеделник, 18 септември 2017 г.

45-годишен мъж от Сливен изживя истински шок, след като си поръча проститутка, а тя се оказа...собствената му щерка, съобщава местен сайт.

Екшънът се разиграл в средата на миналата седмица, когато привидно благочестивият семеен мъж Л. К. посетил известен нощен бар в града, където предлагали момичета с консумация. По същото време съпругата му била на село с по-малкия син, за да правят лютеницата.

19-годишната щерка пък уж заминала за Бургас, за да се записва студентка в местния свободен университет.
Таткото решил да разпусне в навечерието на 15 септември и заедно с другари навестил бардака. След солидно количество погълнат алкохол компанията решила да се повесели и поръчала момичета. Даскалът се качил на втория етаж на заведението и зачакал в специална кабинка. Какъв бил потресът му, когато вратата се отворила и се показала собствената му дъщеря, пременена според случая в изкусителен секси тоалет и перверзен грим!
Родителят буквално изпушил. Без да каже дума изсулил колана от панталона си и започнал да налага "студентката". Налагал я хем с колана, хем с юмруци по главата. Девойката се разпищяла и персоналът бърдо повикал полиция, която осмирила подивелия баща.

"Моля ви, моля ви, само не казвайте на жена ми!", ревял съгрешилият съпруг, докато ченгетата го оковавали в белезници.

След 24-часов полицейски арест мераклията - побойник бил пуснат от участъка. Срещу него е заведена преписка за едро хулиганство. Девойчето пък е с разкъсни рани на главата. Местните медии не знаят каква е била реакцията на озлочестената съпруга.

Източник:pik
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

1 коментар:

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта