четвъртък, 5 октомври 2017 г.

Много хора наричат деня на сватбата си „най-щастливия ден в живота ми“, пише metro.co.uk. Навярно за това е мислела и свекървата, която предложи отрочето й и новата му съпруга да направят тази изключително романтична снимка на сватбения си ден.

На въпросното фото младоженецът стои в гора със свалени до глезените панталони, когато съпругата му – все още в булчинската си рокля и воал – е на колене пред него. Микаел Клустър, фотографът на младите, е публикувал тази снимка онлайн и оттогава тя има стотици хиляди прегледи. Той написа: „Някои младоженци не могат да чакат партито да свърши, за да се оттеглят за първата си брачна нощ. За щастие тук те вече са официално женени.“

Ако се притеснявате обаче, че булката наистина прави „с*ирка“ на младоженеца, докато гостите им пият шампанско, не се притеснявайте – всичко е само инсценирано. „Който наистина мисли, че тази снимка е скандална, значи живее през 1996 г.,“ добавя фотографът. По-късно се разбрало, че тя е направена по идея на майката на младоженеца.

Източник:dailypress
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта