вторник, 17 октомври 2017 г.

В мрежата бързо трупа популярност видео със сюжет за русалка, заснето от мъж на брега на неназовано езеро в Минесота, информира Paranormal Elite. Очевидецът, който е заснел тайно на мобилния си телефон мистериозната случка не разкрива самоличността си, а се представя като гражданин на Австралия, дошъл на гости при роднини в Минесота. В началото на клипчето се вижда странна зелена опашка, която плава във водата.

Двама души, облечени в жълти защитни костюми, слагат носилка на брега и измъкват мистериозното същество от водата. Невижданото създание има видима прилика с русалките, каквито ги знаем от приказките. Авторът на видеото смята, че кадрите са ново доказателство за съществуването на русалки.
Той споделя, че и в Австралия е чувал истории за хуманоидни същества с опашки като риби, но бил силно изненадан да види нещо подобно, извадено от сладководно езеро. Остава мистерия обаче дали наистина русалки обитават езера в Минесота. В края на краищата, какво се случва, когато езерата замръзнат през зимата, коментира Paranormal Elite. Но пък, ако клипът е фалшив, кои са тези хора, снимани в него да разиграват толкова правдоподобно случка със залавяне на русалка и с каква цел го правят, пита изданието.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта