неделя, 15 октомври 2017 г.

Подлудил всички в банката,а тя  била пълна с клиенти!

Истински екшън с елементи на трагикомедия се е разиграл в офиса на Уникредит Булбанк на централната ул. „Александровска” в Бургас. Мъж на средна възраст влязъл в сградата на пъпа на морския град в ранния след обед в понеделник, научи Флагман.БГ от отлично информирани източници.

Първоначално всичко изглеждало наред. Бургазлията се държал абсолютно адекватно, разменил няколко думи с охраната и се наредил на опашката пред едно от гишетата. Само няколко минути по-късно обаче мъжът започнал да нервничи. Изведнъж скочил върху маса в помещението и започнал да се съблича пред погледите на десетки служители и клиенти на банката. Първо свалил ризата, после събул панталоните си и така, докато накрая не останал чисто гол – само по чорапи. Цялата тази сцена била придружена с неистови викове: „Писна ми от вас! Не искам повече да ме занимавате! Всичко ми взехте. Само дрехите на гърба ми останаха. Ето вземете и тях, даже насраните гащи ми вземете!”


Охранителите в банката опитали да усмирят ексхибициониста, но той оказал яростна съпротива и сипел закани по техен адрес. Гардовете потърсили съдействие от полицията и след минути на мясото пристигнал патрул от Първо РПУ. Ченгетата доста се озорили, докато свалят мъжа от масата.

„Помощ, помощ! Ще ме убият”, крещял подивелият мъж, докато бил изкарван от полицаите. Униформените натикали в патрулката чисто голия бургазлия, който се превърнал в атракция за десетките минувачи на центъра на Бургас.

Мъжът е арестуван за 24 часа. Съставен му е акт по Указа за борба с дребното хулиганство (УДБХ), научи Флагман.БГ.

Източник: ФЛАГМАН Автор: Георги ДИМИТРОВ, снимката е илюстративна.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта