вторник, 21 ноември 2017 г.

Високомерното поведение на новата „Миc Бългaрия“ Тамaра Георгиева тотално втрещи тв зрителите. Пишман победителката в конкурса за красота се изцепи, че хората, които не я харесват, всъщност й завиждат.

Така тя си обяснява негативната вълна срещу нея, която заля социалните мрежи, след като получи короната. Никой не се интересувал от вътрешната й красота, от благотворителните й каузи, оплака се Тамaра.
„Хората, които ми се присмиват, са простаци. На красивите хора им завиждат, това е“, заключи тирадата си тя.

24- годишната победителка в „Мис Бългaрия“ обясни грозните снимки от конкурса с това, че фотографите не си свършили работата. Всеки си имал грозен профил. А те, взели че я наснимали само от неправилната страна.

Организаторката на конкурса Ирина Папазова пък заяви, че дори нарочно показвали само кадрите с грозния профил на Тамара.
Иначе, новата „Мис Бългaрия“, се изфука, че завършила Италианския лицей, а после Художествената академия със специалност „Дизайн на стъкло“. Сега пък щяла да запише магистратура за „Моден дизайн“.

Тамара са похвали, че има бутик за дрехи. Който най- вероятно й е подарен от гаджето й Стивън Роуз. Не е чужденец, българин си е. Това е наследникът на известната в някои среди бизнесдама Катя Роуз. Именно връзките на бъдещата й свекърва помогнали на Тамара да се окичи с така жадуваната от нея корона на „Мис Бългaрия“.

Но това далеч не било първото й отличие за красота. Преди няколко месеца спечелила „Лейди България Юнивърс“ – никому неизвестен конкурс.

Друго нейно постижение било, че успяла да покаже три свои тоалета в Милано! Но никой не се интересувал от това. Да се беше явила в конкурс за дизайнери, а не за красота, като искаш да говорят за дрехите ти, коментират в социалните мрежи.

Източник:senzacia
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта