понеделник, 1 януари 2018 г.

Без съмнение, това е момент чакан с трепет от уфолозите в цял свят. Серия мистериозни досиета на неизвестни обекти, известни като Британските досиета Х бяха разсекретени от Британския национален архив. Това са досиета правени от Министерството на отбраната, включително досието на така наречения „случай от Рендълсхем“.

През 1980 г. американски войници позиционирани в гората на Рендълсхем, графство Съфолк, забелязват странен обект във въздуха, нещо като метален триъгълник от който сякаш „капе разтопен метал“, след което забелязват нещо като „огромно червено око“.

За разлика от стотици други НЛО обекти, този е документиран със звуков запис от старши американски военни, които обясняват какво виждат в момента и рисуват стряскащи образи на това, което е пред тях. Сега този файл е разсекретен и всеки, който иска може да го прочете в читалнята на Националния архив в Западен Лондон.

В досието няма описание на извънземни или за тяхна аутопсия, но странното е, че въпреки изтеклия срок, три от файловете на досието са запазени секретни и до тях няма достъп.

Ник Роуп, който е шеф на отдела за НЛО към Министерството на отбраната от 1991 до 1994 г. казва: „Фактът че трите файла са скрити без обяснение за медиите и обществото ще предизвика нови конспиративни теории и ще даде повод на много хора да мислят, че интересните неща са скрити отново“. За подобно отношение ще помогне и фактът, че редица файлове не са дигитализирани и не могат да бъдат свалени, а само могат да бъдат четени на място в читалнята на Националния архив.

Има още три файла за НЛО, които ще бъдат разсекретени до края на тази година, съобщават от Архива.

Източник:megavselena

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта