петък, 5 януари 2018 г.

Полицията е открила къща във вилната зона на село Луково, в която вероятно се е крил заподозреният за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов.

Кметът на селото Румен Колев е присъствал на огледа, който е приключил снощи около 21 часа, предаде Нова телевизия.

"Полицията иззе доказателства. Видимо там е живял човек до 9:30-10 часа сутринта вчера. Имаше включени електроуреди. Имаше включен компютър. И явно човекът, който е бил вътре се е уплашил от медиите, които рано оповестиха информацията за акцията", заяви Колев.

По думите на кмета, в къщата е било топло и е имало храна.

"Вътре открихме и снимки на Росен Ангелов. Те също са иззети. Предполагам, че той е следил новините и затова е избягал", допълни Румен Колев,пише сайтът bradva.bg

Той каза, че преди около 10-12 години е виждал издирвания. Тогава Ангелов е бил издирван за блудство, тъй като бил засичан в малки момичета. След това е бил задържан и е бил в затвора. Кметът на Луково бе категоричен, че 56-годишният Росен Ангелов не е жител на Луково и имотът, в който е пребивавал, не е негов.

"Не е живял никога тук. Обикновено идва и преспива, а след това си отива. Самонастанява се. Тук няма собствена къща тук. Не знам дали е плащал наем на някого. Мисля, че се е самонастанил в тази къща, понеже тя е луксозна и обзаведена. Не знам обаче кой е собственик на имота, който е отдалечен", добави кметът.

От снощи Росен Желев Ангелов е обявен за общодържавно издирване от МВР. Той е заподозрян, че е убил 44-годишната Кети Николова от Нови Искър и семейството й в новогодишната нощ. Стана ясно, че преди години бившият затворник е имал интимни отношения с Кети и най-вероятно ревност е в основата на зверското престъпление.

Източник:bradva.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта