четвъртък, 8 февруари 2018 г.

Поредната сълзлива история по телевизията-циганче , оставено в дом и осиновено в Италия търси и намира родната си майка в българско село. До тук всичко е като приказка на Шарл Перо/които не знаят кой е той,има Уикипедия/.
Та приказка ви казвам в прайм тайма на националната телевизия, циганска приказка.
До момента в който показаха майката на циганчето Микеле/Васко/ . И в който циганката сподели , че има 12 /дванадесет/ деца!!! Без да броим тези, които е дала в домовете.
С внуците/нормално на тридесет вече и внуци да има/ били към 50 души род вече.
Децата и ги издържаме ние-те многодетните цигански родове живеят от соц.помощи. Децата и в домовете ги издържаме ние..вярно някои с повече късмет са осиновени.
Ама телевизията ни разказва уж красива приказка с щастлив край...хубава приказка АМА ЦИГАНСКА!
Та питам аз, на някой не му ли светва лампичката какво се случва в България, как бавно и сигурно се превръща в Мангалия...как скоро ще сме малцинство, което ще бачка и ще издържа циганското мнозинство, което ще живее от помощи...и понеже малко работят много получават помощи, та помощите не са големи. И се допълват с кражби, грабежи, обири комбинирани с изнасилвания на самотни старци в селата. Помислете само-един циганин и една циганка за 20-30 години са направили 50 души род ...следва аритметична прогресия. След 5 години родът им ще е от 100 души..след 10...смятайте вие.
Пък аз си кастрирам кучето, да няма бездомни кучета ...да не тежат на никого. Извратена работа.

Без редакторска намеса:Ивайло Василев
www.faktualno.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта