сряда, 9 септември 2020 г.

​​​​​​​
В същото време бизнесменът Цветомир Найденов, осмелил се пръв да подаде сигнал срещу дубайския беглец Васил Божков, написа силен статус във фейсбук.

Между 10 и 15 000 души се очаква да прати Божков на утрешния протест, информира Новини.бг и припомня, че преди няколко месеца от прокуратурата разпратиха до медиите част от телефонен разговор между избягалия в Дубай Васил Божков, журналиста Огнян Стефанов и депутата от БСП Александър Паунов. В тях Божков, срещу когото има повдигнати 19 обвинения, разкрива плановете си за сваляне на правителството, като за целта организира протестите в страната – нещо, което скоро бе оповестено и в испанското издание на ABC.

"Сега протест, протест до дупка и го мачкаме Бойко; Така че с’а трябва докрай! Бойко, Гешев. Нали Бойко имам предвид цялото им правителство и Гешев; после да видим Румен Радев к'во правителство ще направи. Там трябва да се съветва," бяха част от наставленията на Божков в телефонния му разговор с депутата Паунов. Напомняме, че за утре е предвиден нов общонационален протест в страната, целящ оставките на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. По закана на инициаторите от Отровното трио се очаква той да бъде дори още по-масов в сравнение с предишния на 2-ри септември, който остана запомнен като "кървавата сряда" заради масовите провокации и сблъсъци между протестиращи и полиция./Блиц/


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта