петък, 23 юни 2017 г.

Мъж, който навярно в момента е на 128 години от Салта в Аржентина сам твърди, че той е бившият нацистки лидер Адолф Хитлер и, че е прекарал последните 70 години в криене, пишат местни медии.
В интервю за аржентински локален вестник натурализираният германски имигрант обяснява, че е пристигнал в Аржентина през 1945 г. с фалшифициран от Гестапо паспорт на името на Херман Гунтерберг.


Както твърди многолетникът, той решил да прекрати криенето си, след като през 2016 г. израелските тайни служби Мосад официално прекратиха програмата си за издирване на нацистки престъпници. “Хитлер” добавя също така, че планира да издаде своята автобиография през този септември.

“Обвиняват ме за многобройни злини, които никога не съм извършвал. Заради това прекарах повече от половината си живот в криене от евреите, така че вече съм си изкупил вината. Изкарват ме лош човек само защото изгубихме войната. Когато хората прочетат моята гледна точка, ще се промени начинът, по който ме възприемат,” казва Гунтерберг-Хитлер.

Според официалната история Хтилер е извършил самоубийство на 30 април 1945 г. в бункера си в Берлин. През цялото време е имало теории, че той е избягал в Латинска Америка, както са сторили и много други високопоставени нацисти в края на войната.През 2016 г. Абел Басти публикува книгата си “Хитлер в изгнание”, в която твърди, че Фюрерът избягал в Аржентина, където живял 10 години преди да се пресели в Парагвай под защитата на диктатора Алфред Стреснер, който имал германско потекло. Според Басти обаче Хитлер починал в Парагвай на 3 февруари 1971 г.Както може да се очаква, много малко хора вярват на стареца от Аржентина, включително и собствената му съпруга Ангела Мартинез, която е на 55 години.

Видео:


Тя твърди, че неговите шокиращи твърдения са вследствие от деменция и, че допреди две години съпругът й изобщо не споменавал Хитлер или нацистите. Допуска обаче, че съпругът й може наистина да е бил нацист и да се чувства виновен за миналото си.

Съвсем случайно, само няколко дни след като Гентерберг обяви сензационните си саморазкрития, аржентинската полиция откри истинско находище от нацистки артефакти в къща в Буенос Айрес, навярно най-голямата колекция, намирана досега.

Източник: БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта