петък, 20 януари 2017 г.

Лук в чорапите?! Това сигурно Ви звучи като виц. Практиката на поставяне на лук на краката обаче може да бъде проследена до древната китайска медицина. Древните лечители са установили, че има хиляди нервни окончания в долната част на стъпалото, които действат като точки на вътрешните органи и са тясно свързани с нашата нервна система. Когато филийки лук се поставят върху долната страна на стъпалото те започват да терапевтират тялото ни на принципа на транс-дермалната терапия. Основно като ефект се наблюдава редукция на микроби и бактерии, защото лукът естествено има силни антибактериални и антивирусни свойства; повишаване на имунната система, отшумаване на настинки.
Фосфорната киселина, която е отговорна за сълзите, навлиза в кръвния поток и помага пречиства кръвта по цялото тяло. От друга страна, вие ставате по-здрави и по-добре подготвени по отношение на способността си да се борите с инфекциите и възпалението, разкриха експертите по Тибетска медицина.Вълшебното чорапче
Вземете една глава лук, червен или бял – и двата работят еднакво силно. После  го нарежете на плоски филийки, така че да се получи стелка от лука. Така парченцата aмогат лесно да бъдат прилагани към стъпалата на краката ви. После обуйте чифт чорапи върху лука, за да го държат на място си за една нощ. На сутринта махнете чорапите и изхвърлете лука.
Дъното на краката имат много различни нервни окончания , приблизително 7000 ( основно меридиани ), които пряко сa свързани с различни органи в тялото. От там по принципа на транс-дермалната терапия лукът действа навсякъде.
Толкова е просто!
Докато спите, лукът ще проникне в кожата ви, където ще действа за пречистване на кръвта, ще абсорбира токсините. Ако се притеснявате за това, че ще се озовете в миризлива стая след това, не се притеснявайте! Естествените свойства на лука също помагат за пречистване на въздуха в стаята, тъй като те убиват бактериите, елиминират основният фактор, който причинява лошо миришещи крака и отървава от т. нар. потна миризма до голяма степен.
 Пробвайте и вижте, дали ще работи.
Какво ще получим от терапията -
Три ползи за здравето и комфорта ни
1. Пречиства кръвта Ви: фосфорна киселина на лука се абсорбира транс-дермално и  пречиства кръвта. В резултата тенът на кожата се подобрява, енергииният стълб се вдига-умората се редуцира, някои алергии отшумяват
2. Убива бактерии, микроби и патогени: Лук (и чесънът ) имат силни антибактериални и анти- вирусни ползи!
3. Повишава имунната система, предпазва от грип и грипни състояния: Дори вече да сте полазени от вирус, то свойствата на лука ще помогне заболяването да отшуми по-леко.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта