петък, 10 март 2017 г.

Животът ни поднася доста разочарования, с които всеки се справя както може. За едни самотата е непоносима, за други тя не е краят на света. Проблемите на зодиите и страданията в живота им колкото си приличат, толкова се и различават помежду си. Ето кои са най-големите неволи на всяка от 12-те зодии:

Овен - най-голямото разочарование на Овните са всичките загубени връзки и любови. Изстиването на чувствата от отсрещната страна е вечното страдание на Овните. Не успяват да задържат любовта за дълго и това ги преследва през целия им живот.

 Телец - ниското самочувствие е най-големият проблем на Телците още от ранна детска възраст. Това рефлектира върху целия им живот, върху връзките и отношенията им с околните. Те не се харесват, колкото и да са слаби, колкото и да са красиви, колкото и да се успешни.

Близнаци - здравословните проблеми са (били) голямото страдание за Близнаците. Може да е свързано с техни близки или със самите тях. Голяма болка е това да не можеш да помогнеш на хората, които обичаш.

 Рак - за един човек. Точно така, Раците през живота си най-много са страдали за един единствен човек. Той е бил целият им свят, наралнил ги е и си е тръгнал без да каже нищо. Любовното разочарование белязва целия им живот.

 Лъв - разбитото семейство. Лъвовете страдат най-много по семейството, което не са успели да задържат. Разводът, раздялата и всичко свързано със сбогуване, е най-голямото страдание на Лъвовете.

 Дева - липсата на верни и вечни приятели. Девите имат различни хора до себе си в различните етапи от живота си. Но те страдат за това, че не успяват да създават дълготрайни приятелства. Трудно е понякога да няма кого да поканиш на кино...  или да дойде с теб на пътешествие.

Везни - липсата на ясна посока в живота.
 Везните страдат от това, че се оставят на течението да ги води в живота, а то не винаги ги води до най-добрите места. Тяхната най-голяма болка са неосъществените цели и планове, които са могли да ги изстрелят на върха.

 Скорпион - тежка изневяра. Най-голямата болка на Скорпионите е наистина тежка изневяра, която никога не  биха предположили, че може да им се случи. Те се привързват изключително много и подобни действия ги съсипват. Понякога за цял живот.

Стрелец - липсата на партньор. Стрелците често са самотници, които имат едно единствено съкровено желание - да си намерят половинка, която да е с тях в добро и в зло. Самотата е най-голямото страдание на Стрелците.

Козирог - борбата със себе си. Отровен инат и умишлено странене от хората. Злоба и донякъде завист. Козирозите рушат връзки и приятелства е лекота. Захвърлят всичко, мислейки си, че са прави, след което цял живот съжаляват за изгубеното.

 Водолей - липсата на подходяща работа и далечните копнежи за мечтаната професия. Водолеите се чувстват недооценени на работното място през целия си живот. Но не бива да се съсредоточават върху това, защото имат едни от най-страхотните семейства. И заслугата за това е тяхна.

Риби - неподходящите партньори. Голямото страдание на Рибите е това, че непрекъснато попадат на непоходящи хора, които губят времето им и вземат всичко, след което си тръгват.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта