вторник, 19 септември 2017 г.


Запознах се с Кевин в кафенето, в което работих. Беше много чаровен и постоянно ми сваляше звезди от небето. Тогава вярвах, че един ден наистина ще се омъжа за него. Когато го запознах с родителите си, малко се страхувах, защото двамата имаме голяма разлика в годините. Въпреки опасенията ми майка хареса приятеля ми от пръв поглед и ме успокои, че ако аз съм щастлива, то и тя е щастлива.

На раздяла допълни, че имам късмет с толкова красив мъж. Но след няколко месеца съвсем случайно открих съобщения от друга жена в телефона на Кевин, но той винаги имаше готови обяснения за всяка една ситуация. Скоро започнаха и проблемите във връзката ни. Кевин много се промени и от харизматичния мъж, когото познавах, изведнъж се превърна в ревнив насилник. Биеше ме, когато излизах с приятелки и трошеше покъщнината ни. Стигна се дотам, че не смеех да се покажа пред хората, защото очите ми вечно бяха насинени. Нямаше с кого да споделя, освен с майка ми и тя ме успокои, че ще поговори с него.

И тогава открих съобщенията им във фейсбук

Това бяха толкова мръсни и гнусни съобщения. Майка ми признаваше на Кевин, че е страхотен в леглото и никога не е имала по-добър любовник от него. Изтръпнах от ужас и погнуса. Не стига, че живеех с мъж, който ме тормозеше психически и физически, а и на всичкото отгоре се оказа и таен любовник на майка ми. Прииска ми се да ги убия и двамата. Повече не исках нито да го видя, нито да го чуя. Взех малко дрехи със себе си и вечерта пренощувах при моя приятелка. На другата сутрин реших да си събера останалия багаж, но когато се прибрах, заварих майка си и Кевин в леглото. Но дори и обстоятелството, че ги заварвам в подобна ситуация, не смути Кевин. Той просто запали цигара и продължи да лежи в леглото. Два дни след Коледа му оставих ключовете за апартамента. Точно се качвах в колата, когато той ме настигна, грубо ме измъкна от купето, а после захвърли ключовете в лицето ми.

След известно време майка ми призна пред баща ми, че е имала афера с Кевин, но виновен за това е той, защото от дълго време не са имали сексуални отношения.

Челси Хопър

Източник и снимка: интернет
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта