понеделник, 16 октомври 2017 г.

Ако мислите, че това е с*кс, лъжете се. Въобще даже никъде не става дума за с*кс.

След една поредица от битови неуредици, прозрях истината и колко дълго, ние жените сме се заблуждавали и обиждали на мъжете като ни кажат, че искат неангажираща връзка.

Та...

Първо се запуши мивката в банята. След като излях два препарата за отпушване на канали, установих, че съвсем се е запушила. Звъня на един приятел, а той отсича, че сега не може да се занимава с мен, да си купя някаква спирала за отпушване на канали. Успях да разбера само, че го пъхаш в тръбата „ей така чики-чики въртиш и се отпушва“.

Купувам металното чудо и започвам да въртя „чики-чики“ и...нищо.

Звъня на друг приятел, обяснявам какво правя, а отсреща ми казват: „вкарваш и ръц наляво, а после ръц надясно въртиш“.

И започнах аз къде „чики-чики“, къде „ръц-ръц“, отпуши се мивката.

На другият ден изгоря устройството за каналите на кабелната. Сменям го в офиса на оператора, а момчето ми казва, че устройството нямало скарт. „Скарт кой???“, питам.

Пак звъня на приятел, пак не могат да ми обърнат внимание, да съм отидела до компютърен магазин и да си купя. Купувам скарт кабела и на принципа на пробата и грешката връзвам устройството към телевизора.

След ден се прецака патронът на бравата. Не се обадих на никого. Просто купих нов и го смених след подробно изгледан клип в ютюб.

Та това разбират мъжете под неангажираща връзка. Не са ангажирани с нашата мивка, бушон, крушка, защото сексът е до време, а битовизмите – ежедневие.

А сексът при мъжете е като свободата на Дон Кихот, на върха на копието е, не е в дупката на мивката...

Та мили жени, при неангажиращия секс внимавайте къде изхвърляте презерватива, защото все пак сте в неангажираща връзка и за мивката и канала отговаряте вие...

Ваня Иванова
/В статията е използвана илюстративна снимка от интернет/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта