вторник, 2 януари 2018 г.

Тръгва на цена от около 25 000 лева.
Компанията UAZ пусна в серийно производство обновената версия на своя модел Patriot. От Уляновския автомобилен завод заявиха, че новия модел ще постъпи в дилърските центрове на марката още от следващия месец.

Цената на базовата версия е 649 000 рубли - сума, равняваща се приблизително на 25 000 лв. Разликите в предницата на UAZ Patriot се откриват в новата радиаторна решетка и в различните предни фарове с диодни дневни светлини. Страничните огледала за обратно виждане, увеличения размер на фаровете против мъгла и допълнителната стоп светлина са останалите по-видими промени по екстериора.

Списъкът с екстри за обновения UAZ е попълнен с нова мултимедийна система, включваща и навигация, камера за задно виждане, както и със система за предварително подгряване на двигателя с таймер. Промените по окачването са свързани с нова задна стабилизираща щанга, необслужваем карданов вал и с по-качествени амортисьори.

Предлаганите двигатели са два - дизелов и бензинов. Първият е с работен обем от 2.2 литра, а мощността му е 122 конски сили. Бензиновият вариант включва 2.7-литров мотор, мощността на който е 128 конски сили. И двата агрегата работят съвместно с петстепенна механична скоростна кутия. В допълнителното оборудване влиза и т.нар. зимен пакет. В него са включени екстри като подгряване на предните и задните седалки, електрически нагревател на ветроупорното стъкло, допълнителна "печка" в салона, както и специален акумулатор с повишен капацитет.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта