четвъртък, 8 юни 2017 г.

Изследователска експедиция преди няколко години тръгва по следите на тайнственото село, но засега няма данни нещо да са открили


Според местните жители на района Мальобка, някои от тях са видели с очите си това мистериозно село. Един от тях е и изследователят Валерий Якимов, който разказва, че когато бил на 14 години заедно с неговите приятели попаднали случайно там.

Веднъж групата решили да пътуват с лодка по реката, която минава през Мальообка. Спрели след двайсетина километра и излезли от лодката с идеята да стигнат пеша до село Каменка, което се е намирало в близост, а оттам да се върнат в гората. За да спестят от пътя младите тръгнали по дива пътека, но скоро разбрали, че са изгубили, след като попаднали в една напълно непозната област. Изведнъж пред тях се появили непознати селски къщи, за които те никога не по-рано не били чували. Дори не предполагали, че на това място има някакво село.

Когато младежите решили да разгледат внимателно къщите, установили, че сградите са напълно пусти, но сякаш се изоставени само преди няколко часа. В една от тези къщи печката е още дори била топла, а на масата имало прясно сварени картофи. Те решили да изчакат собствениците, които ще ги насочат в правилната посока към дома. Докато чакали обаче заспали. Тогава случайно ги намерил един камион, който бил пълен с хора, които са пътували към близкото село и ги закарал до там.

При следващия си опит да се върнат на същото място и да покажат на приятелите си тайнственото село, те не успели да го открият. Като истинско село призрак, селището буквално било изчезнало и на негово място се издигали дървета и храсти, като нямало дори намек за съществуването на някакви къщи там.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта