петък, 1 декември 2017 г.

Цунами от жлъч и гавра заля България, след като Мис България стана Тамара Георгиева.
За броени часове новата миска бе определена за „Баба Яга“ и десетки поискаха нов избор.Не само от „Мис България“, но и от всякакви „Мис“ конкурси.

Габриела Радославова, или просто Мис Джуки. Несъразмерните устни са първото нещо, което се забелязва в нея. Тя самa признава, че е увеличавала два пъти устата си, като е доволна от начина, по който изглежда.

Гентиана Халити – Мис еротичен модел 2012, не крие интервенциите в устните и гърдите си. За тях тя е броила близо 15 бона. Не можем да твърдим колко успешно се е превърнала в красавица.

Въпреки че не може да се похвали с най-нежните чери, победителката от „Мис Силикон“ 2009г.,Катрин Вачева е една от най-търсените моделки. Тя е споделяла, че би спечелила „Мис България“, стига да си е вдигала краката по-често.

Мис България 2009 Антония Петрова си спечели освен титлата и прякора Мис Крокодил. Именноперничанката даде повод за размисъл дали у нас конкурсите за красота не са платени и нагласени.

Със сигурност Теди Велинова е намерила покровител в лицето на съпруга си, пластичния хирург д-р Енчев. Велинова успя да пребори конкуренцията в конкурса за най-красиви топ модели през 2003г., но мнозина са на съвсем друго мнение.

Екзотичната Джулиана Гани също не може да се похвали с обичта на публиката. Въпреки че печели редица конкурси, включително и „Мис Силикон“ 2013, обществото категорично отрича този вид красота.

Най-скандална със сигурност е Анита Мейзер. Мургавата варненака бе нападната от цяла България, след като бе обявена за „Мисис България“ 2014. Мейзер бе нападната и заради изключително несъразмерното си лице.

Източник: БЛИЦ

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 Comments:

Публикуване на коментар

ПОПУЛЯРНИ

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА

Архив на сайта